Close
Short website

Een kleine maar krachtige website. Een paar pagina’s met wat foto’s en tekst, telefoonnummer en adres. Mooi en simpel. Ook geschikt voor smartphones en tablets. 

Naar Winkel
Tall website

Meer pagina’s, meer foto’s en meer tekst. Ook formulieren voor klanten om informatie te emailen. Contact pagina, pagina over het bedrijfspersoneel. Met Google maps en social media links. Een echt mooie website.

Naar winkel
Grande website

Nog meer pagina’s, foto’s en tekst. Formulieren voor klanten om informatie te emailen.  Natuurlijk een contact pagina, een pagina over het bedrijfspersoneel en meer. Google maps directions en social media links. Echt alles erop en eraan. Veel pagina’s, links, tekst en foto’s. 

Naar winkel
Short webshop

Een kleine maar krachtige webshop. Een paar pagina’s en een aantal produkten. Mooi en simpel. Ook geschikt voor smartphones en tablets.

Naar Winkel
Tall webshop

Een krachtige webshop. Compleet met de nodige pagina’s en flink wat produkten. Mooi en compleet. Ook geschikt voor smartphones en tablets.

Naar winkel
Grande webshop

Een volledige webshop. Compleet met veel pagina’s en honderden produkten. iDeal betaal mogelijkheid, geautomatiseerde email bevestiging bij aankoop. Ook geschikt voor smartphones en tablets.

Naar winkel